Distriktschef till Östra Skåne/Blekinge

Lantmännen Cerealia

Plats Östra Skåne/Blekinge
Sista ansökningsdag: 2018-10-21

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


Brinner du för sälj och drivs av att bygga förtroendeingivande relationer med kunder? Vill du arbeta med välkända varumärken och för en av de ledande aktörerna inom livsmedelsbranschen? Vi söker nu Distriktschef till våra Koloniala varumärken Kungsörnen, AXA, Start, Finn Crisp och GoGreen  för distriktet och Östra Skåne/Blekinge med omnejd.  

 

Som Distriktschef hos Lantmännen Cerealia är du resultatansvarig för ditt distrikt. Du besöker dagligvarubutiker där du presenterar nyheter och exponerar våra varor i butik. Du kommer sälja in och följa upp kampanjer men framförallt hjälper du dina kunder att hitta lösningar för ökad försäljning. Dessutom arbetar du aktivt tillsammans med dina kunder för att skapa lönsamhet för Lantmännen och våra kunder inom våra kategorier. Rapporteringen görs till din Regionala försäljningschef. 

 

Vi söker dig:

Som person har du ett strukturerat arbetssätt, tydligt fokus på affärsmässighet och resultat samt trivs med att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är en lagspelare med ett stort driv och engagemang. Vi värdesätter högt att du har rätt inställning. Då arbetet innefattar mycket resande från kund till kund i ditt distrikt så är självständighet, social och kommunikativ förmåga avgörande. Självklart delar du Lantmännens värderingar öppenhet, helhetssyn och handlingskraft. Utöver detta ser vi att du:

  • Har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med försäljning i dagligvaruhandeln
  • Utmärkta kunskaper inom dagligvaruhandeln
  • Goda kunskaper inom ekonomi
  • God datorvana
  • Teamkänsla
  • B-körkort

Lantmännen Cerealia erbjuder dig:

  • En utmanande säljroll med stort eget ansvar
  • Arbete i ett dynamiskt företag med marknadsledande produkter
  • Tjänstebil
  • Arbetet som distriktschef är till stor del självständigt men du kommer att ingå i ett sammansvetsat team inom ditt distrikt

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%).

 

Övrigt:

Har du frågor om tjänsten för kontakta Peter Sandström (Regional Försäljningschef) på telefonnummer 070-9278798. 

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!


Kontaktuppgifter

Peter Sandström
Tel: +46 709278798