Driftschef foder till Falkenberg

Lantbruk

Plats Falkenberg
Sista ansökningsdag: 2018-07-23

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Till vår anläggning i Falkenberg söker vi en Driftchef till vår foderfabrik som tillverkar ca 190 000 ton djurfoder per år. Antalet anställda i foderproduktion är 17. I Falkenberg har vi även en spannmålsanläggning och ett lager. Totalt i Falkenberg finns ca 25 anställda.

Som Driftchef leder och utvecklar du vår personal och verksamhet. Du arbetar med den dagliga driften, utvecklar metoder och instruktioner samt driver projekt för t.ex. investeringar och underhåll. För din anläggning ansvarar du för omkostnadsbudget, initierar investeringar och genomför förbättringar för att öka verksamhetens konkurrenskraft.

För att passa i rollen som Driftchef trivs du i det operativa arbete på anläggningen såväl som ansvar för personal och verksamhetsutveckling.

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda personal och arbete inom producerande verksamhet, gärna i en liknande bransch. Du är tekniskt kunnig och är intresserad av, och har kunskaper om produktionsplanering och systematiskt förbättringsarbete. Vi tror även att du har tidigare erfarenhet av budgetarbete och att du har lätt för att ta till dig nya system och verktyg

Som person är du driven, resultatinriktad och strukturerad. Du har förmågan att se hela bilden och förstå vad som behöver göras. Du trivs med ansvar och tar initiativ för att utveckla verksamheten såväl som medarbetarna men är samtidigt en ödmjuk och prestigelös ledare. Med hjälp av kommunikation och goda arbetsrelationer skapar du förutsättningar för framgång i såväl det dagliga arbetet som för foderfabrikens långsiktiga utveckling.

Sista ansökningsdag är den 23 juli 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Search.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Fredricson, på telefon 070-1653101.

Du är välkommen med din ansökan till Academic Search.se – lediga tjänster