Driven växtodlingssäljare – vikariat

Lantbruk

Plats Mörarp eller Hammenhög
Sista ansökningsdag: 2018-05-23

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Lantmännen Lantbruk söker en driven säljare med inriktning växtodling med placering på något av våra kontor i nordvästra Skåne. Tjänsten är ett vikariat med start senast den 1 augusti och ett år framåt.

Som säljare på Lantmännen Lantbruk är ditt uppdrag att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter inom det egna säljområdet för att säkerställa långsiktiga och lönsamma relationer. Säljområdet omfattar större delar av Skåne. Du har förmågan att sälja produkter och tjänster på ett sätt som leder till lönsamhet samt identifiera kundbehov för att generera ökad försäljning. Du ingår i ett team där vi arbetar aktivt med handlingsplaner och mål. Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planerar ditt eget arbete. Du förbereder själv försäljningsplaner och utför dem självständigt inom ramarna för avdelningens och företagets övergripande mål.

Vi söker dig med relevant lantbruksutbildning och erfarenhet från säljyrket, gärna i den agrara näringen.

För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör som har lätt för att skapa kontakter och som har förmågan att inge förtroende hos våra kunder. Du är drivande, resultatinriktad och brinner för att göra affärer. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut. Du har god IT-vana och erfarenhet av att jobba i ett större affärssystem är meriterande.

Vi erbjuder ett spännande jobb i en framgångsrik koncern!

Välkommen med din ansökan senast den 23 maj.  Eventuella frågor besvaras av rekryterande regionchef Fredrik Bodin, telefon 010-556 0439.