Distriktschef till Lantmännen (distrikt Dalarna)

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Drivs du av försäljning och att bygga förtroendeingivande relationer med kunder? Vill du arbeta med välkända varumärken och för en av de ledande aktörerna inom livsmedelsbranschen? Vi söker nu Distriktschef till våra Koloniala varumärken Kungsörnen, AXA, Start, Finn Crisp och GoGreen för distriktet Dalarna.  

Arbetsuppgifter:

Som Distriktschef hos Lantmännen Cerealia är du försäljnings- och resultatansvarig för ditt distrikt. Du besöker dagligvarubutiker där du presenterar nyheter och exponerar våra varor i butik. Du säljer in och följer upp kampanjer men framförallt hjälper du dina kunder att hitta lösningar för ökad försäljning. Dessutom arbetar du aktivt tillsammans med dina kunder för att skapa lönsamhet för Lantmännen och våra kunder inom våra kategorier. Rapporteringen görs till din Regionala försäljningschef Erik Falk.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av att arbeta med försäljning, gärna påvisade resultat hur du ökat försäljningen av specifika varugrupper genom förändrade arbetssätt eller exponeringsmetoder
 • Brinner för försäljning och kundvård
 • Utmärkta kunskaper inom dagligvaruhandeln
 • Goda kunskaper inom ekonomi
 • God datorvanan och behärskar Officepaketet
 • Flytande tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska
 • B-körkort

Som person har du ett strukturerat arbetssätt, tydligt fokus på affärsmässighet och resultat. Du är driven, positiv och att bygga långsiktiga kundrelationer ligger i din natur. Du är en lagspelare som värdesätter att tillsammans med dina kollegor skapa ett engagerat team. Då arbetet innefattar mycket resande från kund till kund i ditt distrikt så är självständighet, social och kommunikativ förmåga avgörande. Vi värdesätter högt att du har rätt inställning och självklart delar du Lantmännens värderingar öppenhet, helhetssyn och handlingskraft.

Lantmännen Cerealia erbjuder dig:

 • En utmanande säljroll med stort eget ansvar
 • Arbete i ett dynamiskt företag med marknadsledande produkter
 • Tjänstebil
 • Arbetet som distriktschef är till stor del självständigt men du kommer att ingå i ett sammansvetsat team inom ditt distrikt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%).

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt:

Har du frågor om tjänsten, kontakta Erik Falk (Regional Försäljningschef) på telefonnummer 070-927 80 82.

 

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.