Driftschef, Åhus och Hammenhög

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Nu söker vi en engagerad driftschef till våra spannmålsanläggningar i Åhus och Hammenhög som ingår i Division Lantbruks produktionsavdelning. Här hanterar vi årligen 200 000 ton spannmål och är 4 ordinarie medarbetare. Är du redo för din nästa utmaning inom produktion? Ser du dig själv som en tydlig och kommunikativ ledare? Då är detta något för dig!

Det här kommer du att göra
Som driftschef får du en central och ansvarsfull roll inom vår produktion. Ditt huvudsakliga arbete blir att leda och utveckla både medarbetare och verksamheten. Detta genom att ansvara för den dagliga driften, utveckla metoder, instruktioner samt driva projekt. Andra viktiga arbetsuppgifter är att ansvara för säkerhet, miljö- och arbetsmiljö och att arbeta med ständiga förbättringar.

Placeringsort är Åhus.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Några års erfarenhet och intresse av att leda medarbetare inom producerande verksamhet
  • Kunskaper inom produktionsplanering
  • Kunskaper inom systematiskt förbättringsarbete
  • Erfarenhet av ekonomisk uppföljning
  • Vana av att arbeta i affärssystem och Officepaketet

Du är:

  • Driven
  • Resultatinriktad
  • Strukturerad
  • En kommunikativ ledare

 Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vår produktion och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med möjlighet att påverka. Vi ser också mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade. Let's reimagine your career!

Låter det intressant? 

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 20 oktober 2019. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Ylva Nygren, platschef Syd, på ylva.nygren@lantmannen.com eller 010-556 0492.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontaktuppgifter

Ylva Nygren
Tel: +46 0105560492

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.