Driftschef till Spannmålsanläggningen i Malmö

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Nu söker vi en driftschef till våra spannmålsmottagningar i Malmö, Klagstorp och Alstad! Är du redo för din nästa utmaning inom produktion? Ser du dig själv som en tydlig och kommunikativ ledare? Då kan detta vara något för dig!

Om jobbet
I Malmö, Klagstorp och Alstad har vi anläggningar för spannmålshantering, det vill säga mottagning, rensning och lagring av spannmålsprodukter. Vi hanterar årligen ca 90 000 ton och är 6 ordinarie medarbetare, men i samband med skördesäsongen är det fler.

Som driftschef får du en central och ansvarsfull roll inom vår produktion. Ditt huvudsakliga arbete blir att leda och utveckla både medarbetare och verksamheten, detta bland annat genom att ansvara för den dagliga driften men även genom att utveckla metoder och instruktioner samt driva projekt.

Ett urval av arbetsuppgifter:

  • Ansvarar för omkostnadsbudget, nyckeltal samt uppföljning
  • Leder, utvecklar, planerar och fördelar arbetet inom ditt verksamhetsområde
  • Ansvarar för säkerhet, miljö- och arbetsmiljö inom ditt område
  • Arbetar med ständiga förbättringar inom ditt verksamhetsområde
  • Ansvarar för att rutiner efterlevs och uppdateras

 Placeringsort är Malmö.

Vem är du
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att leda medarbetare inom producerande verksamhet, gärna inom liknande bransch. Du trivs med att arbeta i den operativa verksamheten och att ansvara för såväl medarbetar- som verksamhetsutveckling. Vi tror att Du är tekniskt intresserad och har kunskaper inom produktionsplanering och systematiskt förbättringsarbete. Du bör även ha erfarenhet av att arbeta med ekonomisk uppföljning och vana vid att arbeta i affärssystem och Excel.

Vi tror att du är driven, resultatinriktad och strukturerad. Du har förmågan att se hela bilden och förstå vad som behöver göras. Du trivs med ansvar och tar initiativ för att utveckla verksamheten såväl som medarbetarna men är samtidigt en ödmjuk och prestigelös ledare. Med hjälp av kommunikation och goda arbetsrelationer skapar du förutsättningar för framgång i såväl det dagliga arbetet som för långsiktig utveckling.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Ylva Nygren 010-556 04 92.

Varmt välkommen in med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 4 augusti 2019. Urval sker dock löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt!

Kontaktuppgifter

Ylva Nygren
Tel: +46 0105560492

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.