Ekonomiassistent, deltid

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Vi söker nu en ekonomiassistent för kundreskontra till vår ekonomiavdelning. Tjänsten är vid behov under året och heltid under semesterperioder. Som ekonomiassistent på kundreskontra ingår du i ett team på 3 personer som rapporterar till redovisningschef.  

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Handha kundinbetalningar
  • Uppdatera register med priser och rabatter
  • Uppläggning av nya kunder
  • Uppdatering och underhåll av kundregister
  • Utföra krediteringar
  • Fakturering
  • Uppföljning av förfallna kundfakturor
  • Påminnelser, räntefakturor, inkasso

 

Vi söker dig som studerar ekonomi eller liknande på universitet eller högskola. Vi ser att du är i början av dina studier och vill få praktisk arbetslivserfarenhet vid sidan om studierna. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Du kommer till stor del att arbeta i Microsoft Dynamics AX. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem och i Microsoft Office-paketet.
 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person tror vi att du är noggrann, effektiv och ansvarstagande. Vi söker dig som är social och har lätt för att ta både interna och externa kontakter.

Placeringsort är Örebro.
 

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Sandra Källebring (HRBP) 010 556 39 98 .

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-09. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Kontaktuppgifter

Sandra Källebring
Tel: +46 10 556 39 98 Tel: +46 72 215 04 81

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com.

Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen. Här utvecklas och marknadsförs produkter för service- och dagligvaruhandeln.

Lantmännen Unibake i Sverige omsätter ca 2 miljarder kronor och har 350 anställda. Produktionen bedrivs vid tre bagerier, ett i Örebro, ett i Huddinge och ett i Mantorp och vi saluför både egentillverkade produkter och försäljningsvaror under våra varumärken Korvbrödsbagarn, Bonjour och Hatting.