Kundmottagare, Östersund

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Vi söker nu förstärkning till vår anläggning i Östersund med en kundmottagare.

I arbetsuppgifterna ingår att boka och planera jobb till mekanikerna samt  boka in maskiner för service och reparationer. I rollen ingår även att fakturera utförda jobb.

Du jobbar i ett team tillsammans med vår andra kundmottagare och har daglig kontakt med kunder, säljare, reservdelspersonal och mekaniker.

Det är fördel om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter innan alt har kunskap om våra produkter.

Vi vill att du är engagerad, ansvarsfull och har intresse för människor. Är du dessutom självgående och sätter kunden i fokus, är detta ett jobb för dig. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Vi erbjuder en mängd utbildningar, såväl interna som externa, för att du alltid ska ha rätt kunskap.

Placeringsort är Östersund och tjänsten är på heltid.    

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Tomas Sundberg tel 010-556 23 79.

Facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.

Kontaktuppgifter

Tomas Sundberg
Tel: +46 0105562379

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.