Kundsegmentansvarig Skog, MF Import

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

 

MF Import importerar Massey Ferguson, McHale, Sampo Rosenlew och Elho till den svenska marknaden. Vi drivs av Lantmännen Maskin AB och finns representerade på ett 40-tal platser runt om i Sverige. Vi söker nu en driven och engagerad segmentsansvarig till vårt produktområdet inom skog.

Det här kommer du att göra:

Rollen som Segmentsansvarig för Skog innebär att du ansvarar för att driva försäljningen inom kundsegmentet skog genom kontakter med kunder och leverantörer. Du styr och förmedlar kundanalyser, kampanjer och  demonstrationer samt ekonomiska målsättningar tillsammans med återförsäljare i Sverige. Du förväntas kunna identifiera möjligheter på marknaden genom löpande omvärldsbevakning. Ditt uppdrag blir att utveckla affären genom ett aktivt arbete tillsammans med återförsäljare och leverantörer. 

Arbetet innebär en hel del resande i huvudsak inom landet, men också internationellt. Din placering kommer att vara på någon av våra anläggningar södra Sverige.

Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum den 22 februari.

Välkommen att kontakta Affärsområdeschef Roger Wahlberg på 010-556 5106 eller HR-konsult Fred Stenudd på 010-556 1241.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter

Roger Wahlberg

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.