Marknadskoordinator, vikariat, Malmö

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Lantmännen Maskin söker en marknadskoordinator till Affärsområde Service, Reservdelar och tillbehör för ett vikariat under perioden april till december 2019.

De här kommer du att göra:
Som Marknadskoordinator kommer du att koordinera och följa upp marknads- och aktivitetsplanen med fokus på vår reservdelsaffär. Det innebär att skapa kommunikationsmaterial och kampanjer tillsammans med vår marknadsavdelning och ansvariga för vår reservdelsaffär. Du kommer i rollen att ansvara för affärsområdets deltagande vid mässor, bland annat Borgeby Fältdagar. Det innebär att planera och deltaga under perioden maj- juli. Du kommer även i rollen att ha mycket kontakt med våra anläggningar ute i landet för att stötta och följa upp deras arbete. Du kommer att rapportera till bolagets Försäljningschef Verkstad, reservdelar och tillbehör.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

-          Mycket god kommunikation- och samarbetsförmåga

-          Driven, strukturerad och med hög simultankapacitet

-          Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl inom tal som skrift.

-          Goda kunskaper inom MS Word samt Excel.

Vi tror även att du är flexibel i ditt arbetssätt och inte rädd för att hugga tag i praktiska arbetsuppgifter, exempelvis monteruppbyggnad. Du har några års erfarenhet inom likande roll inom detaljhandel och gärna inom fackhandel och/eller inom lantbruksbranschen. Har du även arbetat med försäljning och butiksdrift är det goda meriter.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum den 3 mars. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sortiment- och marknadsansvarig Nathalie Myhre 010-556 0334 eller HR Business Partner Linnéa Blixt 010-556 0112.

Kontaktuppgifter

Nathalie Myhre
Tel: +46 0105560334

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.