Maskinoperatör (ev. även samordnare) till Lantmännen i Järna

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

MASKINOPERATÖR (EV. ÄVEN SAMORDNARE) TILL LANTMÄNNENS FÄRDIGMATSFABRIK I JÄRNA

Vill du vara med och positivt skapa mervärde i vårt dagliga arbete och för att tillsammans med oss leva vår vision ”Från jord till bord”? Har du tekniskt intresse, trivs i produktionsmiljö och gillar att samarbeta? Se då hit!

På färdigmatsfabriken i Järna tillverkas kyld färdigmat under varumärket gooh! (www.gooh.se). På fabriken jobbar ca 45 anställda med att tillaga och förpacka färdigrätter. Maskinoperatörer på färdigmatsfabriken arbetar enligt satta arbetsinstruktioner, rutiner och regler i produktionen.

I rollen som maskinoperatör ingår mycket arbete med maskiner, allt från rengöring, montering och demontering till justering av inställningar under körning, analys och felsökning. Då vi har många maskiner i vår maskinpark söker vi dig med teknisk erfarenhet och tekniskt intresse.

 

Vi söker dig som har:

 • Teknisk erfarenhet från jobb eller fritidsintressen
 • Grundläggande datorkunskaper
 • Kan prata, läsa och skriva svenska
 • Gymnasial utbildning
 • Erfarenhet av arbete inom livsmedels- eller processindustrin är önskvärt, men inte ett måste

                                                                

Samt har egenskaper som: 

 • Självständighet samt förmåga att arbeta i team
 • God samarbetsförmåga
 • Resultatorienterad och drivande
 • Processorienterad och noggrann, följer rutiner
 • Analytisk och intresserad av maskiner, analys och felsökning

 

Ev. samordnaransvar kan ingå i rollen

I rollen kan ev ett ansvar som samordnare ingå. Vänligen ange i din ansökan om du är intresserad av detta. Rollen som samordnare innebär att koordinera teamet på produktionslinjen när teamledaren inte är på plats, och kräver ett intresse av ledarskap. Tidigare erfarenhet av en ledarroll är meriterande. Utöver att vara en teamspelare är önskvärda egenskaper strukturerad samt förmåga att lyfta blicken och se helheten.

 

Övrig information om tjänsten:

 • Arbetstid: Heltid, schemalagd arbetstid (måndag-fredag, morgon och kväll)
 • Varaktighet: Tidsbegränsad med goda möjligheter till fast anställning
 • Önskad start så snart som möjligt

 

Observera att urval sker löpande. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta produktionsledare Victoria Done victoria.done@lantmannen.com. Facklig kontakt för Livs är Jessica Hellström jessica.hellstrom@livs.se 

 

Varmt välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till oss på Lantmännen Cerealia!

Kontaktuppgifter

Victoria Done
Tel: +46 105564087

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.