Maskinsäljare, Nyköping/Norrköping

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Som säljare av lantbruksmaskiner är du sälj- och resultatinriktad och din uppgift är att driva varje affär i hamn. Du arbetar aktivt med att såväl skaffa nya kunder som att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är nyfiken och villig att utmana dig själv och beredd att göra det ”lilla extra”. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. 

Du har erfarenhet av försäljning, stort intresse för lantbruk och teknik, vana att möta kunder och att bygga nya relationer. Det är en merit om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och sortiment tidigare, men dina personliga egenskaper är det viktigaste. Körkort är en förutsättning för tjänsten. Du kommer tillsammans med dina kollegor bilda den lokala ledningsgruppen som tillsammans ansvarar för anläggningens utveckling.

Tjänsten innebär att man tjänstgör ca 50% i Norrköping och ca 50% i Nyköping.

Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju. Vi tillkämpar bakgrundskontroller på slutkandidater.

För mer information om denna tjänst kontakta Regionchef Jan Andersson på 070 216 59 54.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum 2019-05-05.

Kontaktuppgifter

Jan Andersson (regionchef)
Tel: +46 0105561678 Tel: +46 702 16 59 54

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.