Onsite support tekniker

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Som Onsite Support Tekniker hos oss kommer du att få en fartfylld och varierad vardag där du ger support och löser problem för medarbetare på huvudkontoret. Välkommen till en härlig arbetsplats där vi har Business in mind & People at heart.

Det här kommer du att göra

I rollen som Onsite Support Tekniker är du ITs ansikte utåt mot medarbetarna på huvudkontoret. I rollen kommer du att vara ansvarig för att lösa IT-relaterade problem som uppstår i vardagen samt ge support och vägledning gällande datorer, skrivare och mobiler samt tjänster som Maas360. Din uppgift är att se till de ärenden som kommer in genom olika kanaler, skapa dig en bild av vad ärendet består av, analysera och slutligen erbjuda bästa möjliga lösning sett från ett helhetsperspektiv. Du arbetar nära Service Desk, utbyter information och följer upp deras leverans. Placering är på vårt huvudkontor beläget på Kungsholmen. Du kommer även koordinera uppgifter som utförda av ITs underleverantörer.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har

  • Erfarenhet av att arbeta i en liknande supporterande roll, antigen som konsult eller inhouse
  • God kunskap om Windows med tillhörande standard applikationer
  • Stort intresse för IT och hur det bidrar med värde till människor i en organisation
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • B-körkort

Du är

  • Serviceorienterad och prestigelös, med hjälp av en fingertoppskänsla och hög social kompetens bemöter du varje individ utifrån deras förutsättningar och förkunskap
  • En engagerad problemlösare som ser möjligheter och tar initiativ
  • Duktig på att prioritera och hittar ett effektivt och strukturerat arbetssätt i en tempofylld miljö

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi kan erbjuda dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Så här ansöker du

Är du kandidaten vi letar efter? Ansök redan idag, men senast den 22 april 2019. Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mikaela Sundell, Talent Acquisition Specialist på mikaela.sundell@lantmannen.com

 

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Kontaktuppgifter

Mikaela Sundell

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.