Reservdelssäljare, Växjö

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Dina huvudsakliga ansvarsområden består i första hand av försäljning av reservdelar och tillbehör till Volvo anläggningsmaskiner, dels över disk men även via uppsökande telefonförsäljning till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst entreprenörer och verkstäder. Du kommer även att medverka till optimal lagerhållning, en kundvänlig reservdelsbutik och ansvara för en del administrativa arbetsuppgifter. Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

  • Erfarenhet från entreprenadbranschen och/eller reservdelshantering.
  • Erfarenhet av försäljning mot slutkund.
  • Vara lagspelare samtidigt som du är självgående.
  • Serviceinriktad, ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.
  • Har goda kunskaper i engelska och av administration.
  • Krav körkort B
  • Mycket god datorvana.
  • Meriterande med truckkörkort B1

 Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Även om tjänsten innebär en del administration är det personliga mötet med våra kunder som är allra viktigast! Vi vill du att du känner dig trygg i försäljningssituationen där du drivs av att ge allra bästa service. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

 Vad vi erbjuder dig!

Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team på reservdelsavdelningen. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännenkoncernen och Swecon, erbjuds du goda möjligheter att påverka och utveckla vår verksamhet i Växjö.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 2019-10-20. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta: Sven Lind, Platschef, på Tel: 010-556 22 78, Ingela Wass, Fackligt kontaktombud Unionen, på Tel: 010-556 17 35.

Kontaktuppgifter

Ingela Wass, facklig företrädare Unionen
Tel: +46 010-5561735
Sven Lind, platschef Växjö
Tel: +46 010 556 22 78

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).