Säsongsanställda maskinförare Bjertorp

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Till Bjertorp Egendom söker vi nu maskinförare för säsongsanställning.

Bjertorp Egendom är Lantmännen Lantbruks försöksgård i västra Sverige.
Förutom växtodlingsförsök driver vi ett modernt växtodlingsjordbruk, omfattande 880 ha åker med i huvudsak utsädesodlingar. På uppdrag av Nötcenter Viken AB sköts dessutom växtodlingen på Vikens egendom med Bjertorps maskinpark och personal. På Viken brukas ca 440 ha åker med i första hand vall, stråsäd och bete åt gårdens ca 500 mjölkkor + rekryteringsdjur. Totalt driver vi 1320 ha åker. Odlingen sker med hjälp av en modern maskinpark där senaste nytt inom maskin- och odlingsteknik provas.

Vi är idag sex heltidsanställda som söker driftiga och självgående medarbetare. Arbetsuppgifterna är till stor del jordbearbetning, sprutning, transport vid vallskörd och skörd, samt allmänt underhåll på gården. Även vanliga försöksarbeten såsom sådd, vallskörd och tröskning mm förekommer.

Som sökande till ovanstående tjänst skall du ha jordbruksutbildning samt vana och intresse av moderna maskiners handhavande och skötsel. Sprutcertifikat är ett krav och erfarenhet av sprutning är en stor fördel. Noggrannhet och ordningssinne är egenskaper som värderas högt vid tillsättandet av tjänst. B-körkort är ett krav. Renoverad bostad finns att tillgå.

Tillträde 2019-04-01 – 2019-10-31 El. enl. överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Driftsledare Kjell Carlsson på 010-556 2825 eller Försökansvarig Martin Steen 010-556 2829 .

Kontaktuppgifter

Kjell Carlsson
Tel: +46 010-5562825

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com