Servicechef Borlänge

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Till Swecons anläggning i Borlänge söker vi en servicechef!

I rollen som servicechef leder och samordnar du arbetet på verkstaden i samarbete med ytterligare en servicechef och två administratörer. Tjänsten är en ledande befattning där du arbetar nära den dagliga verksamheten och de anställda som ingår i ditt team om cirka åtta servicetekniker. Du har ansvar för- och medverkar aktivt till att resurser nyttjas effektivt och att verksamheten ständigt utvecklas. Du ansvarar för att allt arbete inom anläggningen sker i enlighet med gällande lagar, avtal, företagspolicys och arbetsmiljöregler.

Du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat inom anläggningen, att samtliga har full information om företagets mål och verksamhetsidé. Du samverkar med övriga supportfunktioner inom företaget som ex. reservdelar, produktsupport mm och är delaktig i nyrekryteringar av servicetekniker. Du håller medarbetarsamtal samt lönesamtal i enlighet med företagets riktlinjer. Som servicechef rapporterar du till lokal platschef.

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har erfarenhet och kunnande av entreprenadmaskiner. Du ska gärna jobbat med service/reservdelar, kunder, timdebitering, faktura och prisfrågor. Om du har erfarenhet från ledningsgrupparbete är det meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Språkkunskaper i engelska eller andra språk ses som meriterande. B-körkort är ett krav.

Egenskaper

Vi söker dig som trivs med att leda människor, som är självständig och trygg som person och som agerar konsekvent och tydligt. Din personlighet kännetecknas av ett högt driv, engagemang och effektivitet. Genom din övertygande personlighet och lyhördhet får du andra människor med dig mot gemensamma uppsatta mål. Du värdesätter ordning och reda och förstår vikten av struktur för ett lyckat resultat.

Du är resultatorienterad, ser möjligheter framför problem och mån om att alltid göra ditt yttersta. Du motiveras av att driva utvecklings och förbättringsarbete, har lätt för att samarbeta och skapa teamkänsla samtidigt som du är kommunikativ och tydlig. Trivs du dessutom i en prestigelös arbetsmiljö som präglas av ett föränderligt och dynamiskt arbetsklimat med högt tempo har du goda förutsättningar att lyckas i rollen.

Utbildning

Teknisk/fordonsinriktad utbildning från gymnasium eller motsvarande är önskvärt. Eftergymnasial utbildning är meriterande. 

Mer information om tjänsten

Platschef Tord Lindblom, 010-556 26 05
Fackligt ombud Ledarna Peter Gäreskog, 010-556 13 40

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande men vi vill ha din ansökan senast 23 december 2018.

Kontaktuppgifter

Peter Gäreskog, fackligt ombud Ledarna
Tel: +46 010-5562029
Tord Lindblom
Tel: +46 010-5562605

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).