Utrustningstekniker Staffanstorp

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta med Volvo anläggningsmaskiner vid vår Utrustningsverkstad i Staffanstorp.

Arbetsuppgifter
- Montage av tilläggsutrustningar, redskap & kundanpassningar med tillhörande dokumentation på nya entreprenadmaskiner samt färdigställande
  för direktleverans till kund

- Löpande i vardagen vara delaktig i vidareutveckling av utrustningar, arbetsuppgifter och verksamheten
- Kvalitetssäkra (egen kontroll) på utförda arbeten. (Vi arbetar enligt LEAN och kvalitetssäkrar våra arbeten)
- Utförande av visst servicearbete och reparationer på entreprenadmaskiner i verkstad och på fält

Kravprofil
- Erfarenhet från fordonsbranschen - gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
- Erfarenhet av el, hydraulik & allmän teknik.                                                                                                                 
- Strukturerad, effektiv, kvalitetsmedveten och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande uppträdande, då kunden står i fokus
- Bra teamarbetare för gemensamma mål
- Visst resande kan förekomma
- Kunskaper i PC för dokumentation samt innehar körkort
- att inneha Truck- & Traverskort är ett önskemål

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med kontinuerlig vidareutbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast dock senast 31 mars.

Kontaktuppgifter

Joakim Lindeberg, servicechef utrustningsverkstan
Tel: +46 010-556 58 00
Lars-Olle Persson, facklig företrädare IF Metall
Tel: +46 010-556 02 43

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).