Växtodlingsrådgivare

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Vi söker en medarbetare till vår växtodlingsrådgivning med placering på något av våra kontor i Mälardalen, Östergötland eller Västergötland.

Som rådgivare hos oss kommer du att arbeta med rådgivning till både konventionella och ekologiska lantbrukare. I arbetsuppgifterna ingår förutom aktiv rådgivning via gårdsbesök med fältbevakning även fältvandringar, att skriva växtodlingsbrev samt anordna kurser, utbildningar och kundträffar både internt och externt.

Du kommer att ingå i en grupp av 10 rådgivare som bedriver rådgivning i hela Mälardalen, Östergötland, Västergötland och Skåne. Gruppen arbetar nära tillsammans och du har stora möjligheter att själv påverka planering och innehåll av ditt arbete.

Du som söker är agronom, lantmästare, agrotekniker eller motsvarande.

Du bör i första hand vara insatt i det mellansvenska ekologiska lantbrukets förutsättningar och frågeställningar, ha ett starkt intresse för växtodlingsfrågor. Behärskar du dessutom också konventionella växtodlingsfrågor ser vi det som stark meriterande.

Möjligheter till en tillsvidareanställning kan finnas för dig som vill lägga det lilla extra och ser detta som en möjlighet att ingå i Sveriges vassaste rådgivningsteam

För att vara lyckosam i rollen gillar du nytänkande, utåtriktad och har ett vinnande sätt. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift och vi ser det som en självklarhet att du har god datorvana. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort och tillgång bil är ett krav.

Välkommen med din ansökan senast den 2019-06-03

Eventuella frågor besvaras av Niclas Sjöholm, Chef Lantmännens Odlingsrådgivning, 010-5561984. Vi tillämpar löpande urval och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 20190603

Tillträde den 20190902 eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter

Niclas Sjöholm
Tel: +46 10-5561984

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.