Verkstadschef, Örnsköldsvik

Division/företag
Sista ansökningsdag:
Plats

Vi älskar lantbruk och nya utmaningar

Vi satsar vidare på vår anläggning i Örnsköldsvik och sökernu en Verkstadschef!
Drivs du av att göra skillnad, är en trygg ledare och ser detta som en spännande utmaning kan du vara den vi söker!

Som Verkstadschef har du det övergripande ansvaret för verkstaden som omfattar 9 mekaniker samt delat ansvar för anläggningens totala verksamhet. Din uppgift som ytterst ansvarig för verkstaden blir att utveckla verkstaden, motivera personalen och se till att kunderna är nöjda samtidigt som du hela tiden tänker lönsamhet. Du möter kunder och arbetar aktivt med att sälja in verkstadstjänster.

Då anläggningen i Örnsköldsvik även är en kontraktverkstad till Swecon så tillhandahåller vi även reservdelsförsäljning samt service och reparation av Volvomaskiner med ett stort kundunderlag på distriktet.

Vi vill att du har ett stort intresse för tunga fordon, ledarskap och affärer. Du har fullt budget- och resultatansvar och ansvarar också för administration, fakturering och löner. Du genomför utvecklingssamtal med dina medarbetare och ser till så att de har den kompetens som behövs. Du kommer även att ingå i den lokala ledningsgruppen på anläggningen med målet att bli kundens självklara alternativ!


Vi söker dig som:

Skapar engagemang och delaktighet och som leder med hjärtat. Du är samtidigt tydlig och rak i din kommunikation och ser till att saker händer. Du är lyhörd såväl mot kunder som mot medarbetare och du trivs i rollen att utveckla såväl människor, verksamhet samt affärer. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen, arbetsledning samt vana av att möta kund. Du har vidare god datavana och behärskar officepaketet. Du ser nyttan av ett team för att gemensamt skapa goda resultat.


Vi erbjuder dig

Enspännande roll med stort ansvar och god möjlighet att påverka. Vi är ett sammansvetsat gäng som trivs ihop och som gemensamt sätter kunden i fokus. Om du älskar maskiner, att skapa relationer samt är en teamplayer så vet vi att du kommer att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-05-05. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Mattias Fernström på +46105561224 eller Anna Nordström HR på + 4610 5560061.

Kontaktuppgifter

Mattias Fernström
Tel: +46 0105561224

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.