Lantmännen Maskin söker Butik- och säljare för sommarjobb till Kristianstad

R29

Plats Kristianstad
Sista ansökningsdag: 2018-05-25

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.


Vi söker dig som vill sommarjobba som butik och reservdelssäljare under perioden V.25-33 (18/6-17/8).  Som butiks- och reservdelssäljare hos Lantmännen Maskin i Kristianstad kommer du att sälja reservdelar och butikssortiment till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder.

Dina arbetsuppgifter består av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via vår verkstad. Du kommer även att packa upp gods till lager samt påfyllning av varor i butik och inventering.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av försäljning.
  • Är en lagspelare samtidigt som du är självgående.
  • Är över 18 år och har körkort B, truckkort är fördel.

Tidigare erfarenhet av butiksförsäljning och/eller handel/lager är meriterande. Vidare är det ett plus om du har lantbruksbakgrund. Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Placeringsort är Kristianstad.

För mer information kontakta Anders Persson, 010-5560206.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-05-25.


Kontaktuppgifter

Anders Persson
Tel: +46 703484451