Lantmännen Unibake söker bagerioperatörer för nattarbete till Mantorp

Lantmännen Unibake Sweden - Mantorp

Plats Mantorp
Sista ansökningsdag: 2018-06-01

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com.

Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen. Här utvecklas och marknadsförs produkter för service- och dagligvaruhandeln.

Lantmännen Unibake i Sverige omsätter ca 1,6 miljarder kronor och har 350 anställda. Produktionen bedrivs vid tre bagerier, ett i Örebro, ett i Huddinge och ett i Mantorp och vi saluför både egentillverkade produkter och försäljningsvaror under våra varumärken Korvbrödsbagarn, Bonjour och Hatting.


Lantmännen Unibake Sverige söker nu bagerioperatörer till vår fabrik i Mantorp, några mil från Linköping. Bageriet i Mantorp tillhör Lantmännen Unibake som är Nordeuropas största tillverkare av brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln, med kunder över hela världen. Unibake utvecklar och marknadsför produkter under huvudområdena bröd, fast food, wienerbröd och croissanter. Kända varumärken är bland andra Korvbrödsbagarn, Hatting, Schulstad Bake-Off och Schulstad Royal Danish Pastry. Till bageriet söker vi nu 2 bagerioperatörer för arbete på vårt nattskift.

Bageriarbete
Arbetet innebär tillverkning av frysta degämnen t.ex. wienerbröd och mazariner i ett industribageri. Som bagerioperatör har du en viktig roll i vår process för att de produkter vi levererar till kund ska vara av bästa kvalitet. Vi är en flexibel organisation där du får växla mellan olika arbetsuppgifter i vårt bageri. Det innebär både handarbete och övervakning av maskiner samt paketering.

Truckkort är ett krav.

Vi söker dig som har utbildning inom eller tidigare erfarenhet av industri. Tidigare erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin är meriterande. Som person är du noggrann och har en förmåga arbeta självständigt. Du som söker bör vara nyfiken, framåt och fingerfärdig. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga samt att du vill vara med och bidra som en viktig lagspelare i vårt team. 

Arbetet med produktion av livsmedel kräver alltid ett personligt intresse och engagemang för att uppnå hög kvalitet och ett gott utbyte, vilket vi alltid eftersträvar.

Arbetstider
Arbetstiderna är ständig natt, deltid 82%, arbetsveckan är förlagd söndag-fredag. Arbetspassen börjar mellan 20:30-00:00 och slutar mellan 05:00-06:00.

Lön
Lön och övertidsersättning utbetalas enligt centralt avtal med LIVS.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!


Kontaktuppgifter

Robert Johansson
Tel: +46 (0)10 556 18 77