Processoperatör till Köping

Lantbruk

Plats Köping
Sista ansökningsdag: 2018-06-01

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Arbetsuppgifterna består av hantering av spannmål vilket innebär mottagning, torkning, rensning, och utlastning. I arbetet ingår också hygienarbete. Detta lägger vi stor vikt vid då våra spannmålsanläggningar är livsmedelsklassade.

För att passa i rollen krävs att du är systematisk, har drivkraft och tar egna initiativ. Du är noggrann och vill ha ordning och reda och du har god förmåga att självständigt planera arbetsdagen. Arbetet innebär mycket kontakter, självklart internt, men du kommer även att möta våra kunder. Du har därför en god kommunikativ förmåga och har en naturlig känsla för service.  Du har också lätt för att självständigt läsa in och förstå anvisningar och beskrivningar.

Som processoperatör blir du en viktig del i vårt team som jobbar med att hantera spannmål på ett kostnadseffektivt och kvalitativt rätt sätt. Är du beredd att ge lite extra finns det möjligheter till utveckling både i det egna arbetet och inom Lantmännenkoncernen.

Du som söker har minst 3-årigt gymnasium och har gärna någon erfarenhet av arbete inom någon form av process. För att klara arbetsuppgifterna har du förmodligen arbetat i något produktionsnära IT-system och du är inte främmande för Officepaketet. 

B- Körkort och tillgång till bil är ett krav för att kunna ta sig till anläggningen under olika arbetstider.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser och där ditt eget driv och din egen förmåga att göra ett bra jobb är avgörande för din egen utveckling.

Tjänsten är tillsvidare och arbetstiden normalt dagtid, men under skördeperioden augusti till oktober arbetar vi skift och obekväm arbetstid.

Frågor besvaras av Driftschef  Tordh Nyman på telefon, 010-556 11 97

Din ansökan vill vi ha senast den 1 juni 2018.


Kontaktuppgifter

Tordh Nyman
Tel: +46 105661197 Tel: +46 105561197