Processoperatör till Kumla/Odensbacken

Lantbruk

Plats Kumla/Odensbacken
Sista ansökningsdag: 2018-12-22

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Till våra spannmålsanläggningar i Kumla och Odensbacken söker vi just nu en processoperatör! För Dig med liknande erfarenhet, drivkraft och ordningssinne kan detta vara en spännande utmaning!

Om jobbet

Arbetet som processoperatör på en spannmålsmottagning innebär att hantera spannmål – alltifrån mottagning, torkning, rensning och utlastning. I arbetet ingår också hygienarbete; ett viktigt moment då våra anläggningar är livsmedelsklassade. På vår anläggning i Odensbacken innebär arbetet även att hantera en flispanna som används för att torka spannmål samt leverera varmvatten till fjärrvärme. Därav ingår mindre reparationsarbete även i arbetsuppgifterna. Arbetet som processoperatör är mycket omväxlande där den ena dagen inte är den andra lik.

Som processoperatör blir du en viktig del i vårt team och är du beredd att ge lite extra finns det möjligheter till utveckling både i det egna arbetet och inom Lantmännenkoncernen.

Vem är du

Vi söker dig som har genomgått minst 3-årigt gymnasium. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom någon form av process och har arbetat i något produktionsnära IT-system och är van vid Office-paketet. Truckkort är meriterande. Dessutom är det meriterande om du även har erfarenhet av mindre reparationsarbeten.     

Som person är du systematisk, har drivkraft och tar egna initiativ. Du är noggrann och vill ha ordning och reda och du har god förmåga att självständigt planera arbetsdagen. Arbetet innebär mycket kontakter både internt med organisationen och externt med kunder. Du har därför en god kommunikativ förmåga och har en naturlig känsla för service.  Du har också lätt för att självständigt läsa in och förstå anvisningar och beskrivningar.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning. Arbetstiden är normalt vardagar dagtid , men under skördeperioden ca augusti – oktober arbetar vi i skift och på obekväm arbetstid. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för den aktuella tjänsten.

Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av Tordh Nyman, driftschef: 010-556 11 97.
Din ansökan vill vi ha senast den 22 december 2018. Urval kan dock ske löpande så vänta inte – skicka in din ansökan redan idag!


Kontaktuppgifter

Tordh Nyman
Tel: +46 105661197 Tel: +46 105561197