Processoperatör

Lantmännen Cerealia

Plats Järna
Sista ansökningsdag: 2018-09-25

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


Vi i Järna är stolta över att vara den största fabriken inom Lantmännen Cerealia i vilken vi har tre olika produktionsenheter. Inom dessa tre tillverkar vi med hjälp av våra 200 medarbetare olika typer av livsmedel såsom pasta, müsli/havre och färdigmat under kända varumärken som Kungsörnen, Axa, Start, Gooh! och GoGreen. Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och jobba inom vår frukost havre-process!

För att lyckas i arbetet som Processoperatör så tror vi att du är en tekniskt lagd person med datorvana som gillar att hålla ett högt tempo och behärskar en del fysiskt arbete som krävs för att hantera de råvaror vi tar hand om. Vi söker dig som är positiv och har en god social förmåga, då vi arbetar i skiftlag (bestående av två personer) och värdesätter god gemenskap där alla bidrar till en god arbetsmiljö! För oss som jobbar med produktion av livsmedel är kvalitet mycket viktigt vilket gör att vi letar efter lojala medarbetare som tar personligt ansvar för våra produkter och lever efter våra värderingar (öppenhet, helhetssyn och handlingskraft).

Som Processoperatör i frukosttillverkningen kommer du få möjlighet att självständigt svara för produktion av flingor som halvfabrikat till müsli men även direkt till konsument. Arbetet innebär produktionsarbete enligt schema och uppgjord veckoplan, utföra kvalitetskontroller, skötsel av maskiner och övrig utrustning samt städning enligt uppgjorda rutiner. Som Operatör är du en mycket viktig del av produktionen och att vi kan leverera enligt plan.

Om du tidigare arbetat inom livsmedelsbranschen, processindustrin och är bekant med hygienregler ser vi det som meriterande! Då det är varierande tider och vår fabrik ligger i Järna bör du ha möjlighet att ta dig till arbetsplatsen tidiga mornar och sena kvällar.

Detta är en tillsvidareanställning där skiftarbete ingår och du kommer att rapportera till Produktionsledare.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan via länken senast den 24 september!  

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Produktionsledare Peter Godawszky på tel: 010-556 37 72, alternativt mob: 0709-27 80 70
Facklig kontaktperson för Svenska Livsmedelsarbetareförbundet är Denny Larsson, som nås på tel: 0709-27 80 62.


Kontaktuppgifter

Peter Godawszky
Tel: +46 10-556 37 72 Tel: +46 709-27 80 70