Projektledare/konstruktör till Lantmännen Aspen

Aspen

Plats Hindås
Sista ansökningsdag: 2018-09-23

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.
Lantmännen Aspen är en svensk världsledande producent av specialanpassade drivmedel. Varumärket Aspen erbjuder miljöanpassade bränslen för bensindrivna småmotorer inom allt från trädgårds- och skogsarbete, till båtliv och motorsport. Även Agro Oil, en stor leverantör av smörjmedel till proffsmarknaden med varumärket Agrol, ingår i Aspen, samt den franska specialbränsletillverkaren Marline. Aspens huvudkontor i Hindås utanför Göteborg rymmer såväl forskning och utveckling som produktion, distribution, marknadsföring och försäljning. Aspen har cirka 60 anställda och finns representerade i 22 länder. Läs mer på www.aspen.se


Lantmännen Aspen är i kontinuerlig tillväxt, och du som söker önskar bli delaktig i denna utveckling. Aspens teknikavdelning har som uppdrag att ständigt utveckla och effektivisera verksamhetens anläggningar för att vara i framkant som leverantör. Vi ska vara utrustade för framtidens utmaningar och samtidigt en säker arbetsplats för våra medarbetare.  Våra kunder är vana vid kvalitet och vi vill att de fortsätter vara nöjda.

Som projektledare/konstruktör kommer du att vara delaktig i utveckling av befintliga och nya tekniska lösningar. Du kommer att ansvara för att självständigt driva projekt från idé till färdig lösning med stort ansvar för konstruktion. Projekteringsdelen är av stor betydelse. I rollen ingår att driva tekniska utredningar vad gäller nya lösningar men också frågor från företagets olika avdelningar. I rollen ingår också att hantera omvärldsbevakning inom förpackningsbranschen. Du kommer att driva förbättringsarbete, både själv och med hjälp av externa resurser. En mycket viktig uppgift är att bidra till att verksamheten är i drift.

Vi söker en civilingenjör inom maskinteknik/mekanik med mycket god kompetens inom 3D cad och automation. Kompetens inom ATEX är meriterande. För att lyckas i rollen är du en erfaren och kunnig projektledare och du kan göra såväl hållfasthetsberäkningar som tillverknings- och inköpsunderlag. Du har stor erfarenhet från förpackningsbranschen och det är meriterande om du har jobbat med omvärldsbevakning. Du har hög kompetens inom ekonomi och behärskar engelska i tal och skrift.

Du som söker har lätt för att samarbeta och kan också arbeta självständigt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete. Som person är du självgående och angelägen om att nå resultat samt att hålla deadlines med hög kvalitet. Du är innovativ och flexibel samt bra på att kommunicera.

Har du frågor eller vill du ha ytterligare information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Tony Lyvén, tel. 010 556 39 45.

Skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast den 23 september.
Välkommen med din ansökan!