Sommarvikarie till Produktionen Malmö

Lantmännen Cerealia

Plats Malmö

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


 

Personal för sommarvikariat sökes till Malmökvarnen

Som sommarvikarie på Malmökvarnen kommer du efter internutbildning att arbeta självständigt med tillverkning, paketering och lagerhållning av olika mjölprodukter. Arbetet innebär produktionsarbete enligt schema. I produktionsarbetet ingår också kvalitetskontroller, förberedande underhåll och övrig utrustning samt industristädning enligt uppgjorda rutiner.

Vi tror att du är en positiv och händig person som kan hålla många bollar i luften och som gillar att arbeta i grupp, samt att du har goda kunskaper i svenska – gäller både tal och skrift.

Produktionen bedrivs på både dagtid och skift.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer är du välkommen att ringa:

Produktionschef, Johan Nilodahl tel: 010-556 31 08

Produktionsledare, Anna Jönsson tel: 010-556 30 64

Produktionsledare, Tomas Hansson tel: 010-556 31 13

 

Facklig kontaktperson för Livs är Peter Pejerup tel: 010 556 30 82 

 

Välkommen med din ansökan snarast då rekrytering sker löpande med annonsering och tjänsterna kan bli tillsatta innan annonstidens slut.

 


Kontaktuppgifter

Tomas Hansson
Tel: +46 105563113 Tel: +46 725282130