Transportkoordinator, Malmö

Lantmännen Maskin

Plats Malmö
Sista ansökningsdag: 2019-01-25

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.


Har du en tydlig administrativ ådra och motiveras av varierande arbetsuppgifter där du har många kontaktytor i verksamheten? Har du erfarenhet av orderadministration med förståelse för materialflöden? Är du dessutom ansvarstagande och kundorienterad med ett stort självdriv? Hos Lantmännen Maskin erbjuds du möjlighet till en spännande utmaning i karriären, i ett välrenommerat och framgångsrikt bolag med lång tradition inom sin bransch.

Till Lantmännen Maskin i Malmö söker vi nu en Transportkoordinator vars främsta ansvar är att säkerställa en fortsatt branschledande service till våra maskinsäljare och kunder. I rollen som Transportkoordinator erbjuds du en roll med många kontaktytor i verksamheten, såväl internt som externt. Du blir en viktig del av ett trevligt och kompetent team av kollegor med placering på Lantmännen Maskins kontor i Malmö.

Kulturen på arbetsplatsen präglas av en god gemenskap där man hjälps åt och stöttar varandra. Tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Tjänsten är på heltid och planerad att tillsättas omgående varför vi gärna emotser din ansökan redan idag!

Rollen som Transportledare
Som Transportledare kommer du ha en kontinuerlig dialog med våra åkerier för att finna bästa möjliga lösning för transporten av våra lantbruksmaskiner, vilket innebär att du tar emot och arbetar proaktivt med bokningar av transporter. Du kommer även delta i det löpande utvecklingsarbetet av verksamheten för att ge våra kunder bästa möjliga service och förutsättningar. Utöver detta ansvar du även för de administrativa uppgifter som rör den dagliga verksamheten.

Om dig
Vi tror du har ett par års erfarenhet av rollen som Transportkoordinator. Du har en bred kunskap om flöden för maskintransporter inom Sverige, gärna gällande lantbruksmaskiner. Du är van vid att föra dig över telefon och E-post, har goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.  

Som person är du en kommunikativ lagspelare, du gillar kontakten med andra människor och att skapa struktur i arbetet. Vidare är du trygg i dig själv och har förmåga att se saker utifrån ett helhetsperspektiv.  


Vi erbjuder dig
Hos Lantmännen Maskin erbjuds du en flexibel och aktiv vardag med goda möjligheter till utveckling i en organisation som önskar involvera och ge stort ansvar till sina medarbetare. Du kliver in i en bransch i ständig förändring och utveckling där du kommer att få vara med på en spännande resa med möjligheter att påverka!  Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Malmö på Bjurögatan 26 och är planerad att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en rekrytering på heltid, där du blir anställd direkt hos Lantmännen Maskin.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Future and Friends Rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén på telefonnummer 072-6006421 alternativt via mail: daniel@futureandfriends.se. Har du någon annan du känner och tror skulle passa för tjänsten? Tipsa oss gärna!

 

Ansökan
Då vi enligt ovan nämnt arbetar med Future and Friends i denna rekrytering vill vi därför hänvisa dig till ansökan via länken nedan. Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Du söker tjänsten via denna länk: https://futureandfriendsrekryteringab.teamtailor.com/jobs/148946-transportkoordinator-till-lantmannen-maskin-i-malmo/applications/new  

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 


Kontaktuppgifter

Ellen Tengberg